please wait, site is loading

Blog

Fotogenica 2012

Posted on: 21/03/2012 by Narcis Virgiliu | No Comments

Esti pasionat de fotografie si vrei sa experimentezi lucruri noi?

Ti-ai dorit sa ai langa tine pe cineva care sa iti arate cum sa pui in practica teoria?

Ai un job solicitant in viata de zi cu zi, dar iti doresti sa inveti mai multe despre fotografie?

Ia cu tine camera foto, DSLR sau compacta si noi te invatam cum sa faci pozele pe care le visezi.

Fotogenica si Hotelul BinderBubi din Medias ofera cadrul perfect pentru a experimenta si a invata lucruri noi.

Piscina semiolimpica este locatia ideala pentru workshop-ul de fotografie subacvatica, la care vei primi o husa subacvatica si vei putea alege unul dintre cele doua puncte de lucru/ shooting, fiecare cu cate un model. Totul se va desfasura sub atenta indrumare a lui Dinu Lazar, instructor scafandru sportiv si realizator al filmarilor subacvatice pentru filmul romanesc “Bratele Afroditei”, in regia lui Mircea Dragan.

Apartamentul Fiore va gazdui workshop-ul Body Shapes, unde Catalin Chitucea iti va arata diverse scheme de iluminare si iti va da cateva exemple de comunicare si workflow cu model in fotografia de nud, in timp ce in salile de conferinte se vor derula workshop-urile teoretice sustinute de Mihai Musceleanu, Simion Buia, Catalin Paduraru si Daniel Baltat.

Poti incerca partea practica in fotografia nocturna, atat in oras, cat si seara la ferma in jurul focului de tabara si, daca mai ai energie, poti invata cum sa fotografiezi stelele.
In tot acest timp Epson va fi langa tine cu echipamentul si consumabilele necesare pentru printarea celor mai bune fotografii ale tale, in timp ce Marcel Eremia iti va destainui secretele pentru obtinerea unui print de calitate.

Petrece 3 zile minunate alaturi de Dinu Lazar, Catalin Chitucea, Mihai Musceleanu, Simion Buia, Catalin Paduraru, Daniel Baltat, Marcel Eremia si multi alti pasionati de fotografie, ca si tine.

Pentru inscrieri acceseaza linkul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>