please wait, site is loading

Blog

Martisorul de la statia de Metrou Unirii 1

Posted on: 28/02/2011 by Narcis Virgiliu | No Comments
Asociatia „Bucurestiul meu drag”  sarbatoreste Martisorul la statia de Metrou Unirii 1

Marti, 1 martie, Asociatia „Bucurestiul meu drag” împarte martisoare doamnelor si domnisoarelor care trec, în jurul orelor  18:00, pe la statia de metrou Unirii 1.

Prin aceasta actiune Asociatia „Bucurestiul meu drag” îsi propune sa le reaminteasca bucurestenilor specificul  sarbatoririi Martisorului, placerea daruirii si de ce nu, memorarea acestui eveniment  într-o fotografie.

Martisorul este o sarbatoare destinata nu doar femeilor, ci si barbatilor pe care-i invitam sa se alature initiativei Asociatiei „Bucurestiul meu drag”. Sunt bineveniti toti cei care vor sa daruiasca martisoare si care vor, cu aceasta ocazie, sa ne cunoasca.

„Bucurestiul meu drag ” este o organizatie non-profit a caror interese vizeaza domeniul fotografiei si odata cu aceasta redescoperirea Bucurestiului. “Bucurestiul meu drag” îsi desfasoara cele mai multe dintre evenimente pe strada, în rândul trecatorilor. Scopul acesteia este de a duce fotografia aproape de privitor, nu de a o izola într-o galerie, ci de a face cunoscuta frumusetea capitalei noastre.

Site-ul asociatiei www.orasul.ro este o galerie foto cu peste 70.000 de fotografii din Bucuresti si nu numai.

Bomboanele ne sunt asigurate de Supreme Group (Primola), http://www.supremegroup.ro/ro/index.html iar fotografierea ne este permisa datorita conducerii Metrorex www.metrorex.ro.

Pentru mai multe informatii:
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
andrei.birsan@orasul.ro
0743.076.255
www.orasul.ro

Elena Pelmus
Comunicator Asociatia „Bucurestiul meu drag”
elena.pelmus@orasul.ro
www.orasul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>